OM OSS

Om Hudgruppen

Hudgruppen är forumet för dig som vill vara en del av ett team. Vi vill stärka kvalitén på behandlingar och arbetar för att alla ska kunna arbeta och leva med det man tycker är roligt. Vi vill stärka, utveckla och lyfta andra till det bästa samtidigt som konsumenten kan hitta professionella aktörer på marknaden.

Vi på Hudgruppen

Karin Wihlney heter jag och arbetar som hudterapeut. Jag har arbetat som egen företagare och hudterapeut inom plastikkirurgin på Art Clinic i mer än tio år. Detta gav mig möjligheten att arbeta med hudbehandlingar på en mer avancerad och effektiv nivå. Efter mer än femton år inom branschen valde jag att starta min egna klinik. Jag brinner för att verka lokalt och hjälpa mina kunder långsiktigt. Dessutom kombinerar jag det underbara mammalivet med att ge världens bästa behandlingar till mina kunder. Detta har givit mig stor kunskap till att kunna utveckla mitt eget koncept som jag står för idag. Så nu hittar ni mig på SKIN By Wihlney i Torslanda där jag arbetar och bor. Förutom mig hittar ni även andra goa tjejer som är experter inom sina områden. – Allt för att erbjuda mina kunder det allra bästa och senaste inom hudvård.

 

Karin Wihlney / Grundare

Jag heter Monika Filep och bor i Halmstad. Jag har sedan 2001 jobbat som hudterapeut. Mitt intresse för hudvård väcktes till liv då jag i mina yngre år hade problem med acne och efterföljande ärrbildningar. Känslan av mina besvär skapade en vilja att hjälpa andra med liknande problematik. Jag gick min hudterapeututbildning på Gilda-skolan i Göteborg. Sedan dess har jag jobbat på ett flertal hudkliniker och distribitions­företag i Sverige, Australien samt på Clinique Le Praire på skeppet ”The World”. Idag arbetar jag som försäljnings- och utbildningssansvarig för Dermapen genom MMSkincare med ansvarsområde för södra Sverige. Utöver detta driver jag mitt egna företag, ClearSkin & Health Clinic.
På min fritid njuter jag av livet genom att umgås med familj och vänner, hänger i hotyoga studion och reser till världens olika hörn.

 

Monika Filep / Mentor

Pernilla Cowan utbildade sig till hudterapeut 1983 och har sedan dess jobbat med hudvård och makeup. Hon hade bla makeupskola på Cypern, jobbat på olika och egna salonger i Stockholm och sedan ca 10 år jobbat för Cosmedic AB som utbildningsansvarig i makeup och kemiska peelingar som ligger henne varmt om hjärtat. Hennes motto är ”Alla har möjlighet att få fram sitt vackraste jag”.
Det hon älskar med sitt yrke är att det ständigt finns något nytt att lära och lära ut.

 

Pernilla Cowan / Mentor

KONTAKTA OSS